Navigation

Privacy verklaring

Hettykat

Inleiding

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten.
De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

Je leest op dit moment de privacy verklaring van Hettykat . Dit privacybeleid informeert je over de verwerking van uw persoonlijke gegevens.

Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Hettykat verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.
Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Hettykat, neem dan gerust contact op!
hetty@hettykat.com +31(0)612766187 - Bosrand 3 - 5737SE - Lieshout - Btw. Nr. 189949107B02 - KVK Nr. 17190288

Gegevensbeheerder
Hettykat is verantwoordelijk voor de verwerking van je persoonsgegevens.

Wat zijn persoonlijke gegevens?
Persoonlijke gegevens omvatten alle informatie betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare persoon. Dit betreft bijvoorbeeld jouw naam , telefoonnummer, of post en e-mailadres.

Wanneer verwerken wij jouw gegevens?
Wij verwerken jouw persoonlijke gegevens bij het aanmaken van je persoonlijke gebruikersaccount, bij het bestellen van producten via onze website.

Doel van de gegevensverwerking
Er wordt voor een aantal doelen persoons- gegevens verzameld door Hettykat. Deze worden hieronder
toegelicht.

Op de website heb je de mogelijkheid om een persoonlijk account aan te maken voor de onlineshop . In je account kun je jouw persoonlijke gegevens opslaan en hierdoor gemakkelijk winkelen in de onlineshop.
Om jouw persoonlijke account aan te maken, heeft Hettykat jouw titel, voor en achternaam en eventueel je adres en telefoonnummer nodig. Hiernaast dien je met jouw e-mailadres een vrij te kiezen wachtwoord aan te maken.

Afhandelen van bestellingen in onze online shop
voor zover je producten in onze online shop bestelt, dient de verwerking van jouw persoonlijke gegevens voor de totstandkoming en de uitvoering van de overeenkomst, alsmede de uitvoering van jouw bestelling inclusief betaling en levering. Bij betaling per creditcard ontvangen wij de betaal-ID en de laatste vier cijfers van jouw creditcardnummer van onze betaalprovider. Dit in het kader van de authenticatie en toewijzing van je bestelling en dus ook jouw veiligheid. De voor de betaling noodzakelijke persoonsgegevens worden rechtstreeks door de betalingsdienstaanbieder verzameld.

Bewaartermijnen
Hettykat bewaard uw gegevens zolang u klant bij ons bent en of omdat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een verwijderingverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd.

Opslagtermijn
Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het bereiken van de hier genoemde of door de wet voorgeschreven doeleinden. Door jou ingevoerde gegevens worden derhalve uiterlijk na 6 jaar na het verstrijken van eventuele bewaartermijnen op grond van het handels- en belastingrecht gewist. Automatisch geregistreerde gegevens worden daarom na 14 maanden verwijderd of anoniem gemaakt.

Cookies
Google Analytics Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Contact opnemen
Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Hettykat via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals je naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, telefoonnummer en gewenste dienst.

Inschakeling van externe dienstverleners
Voor de werking van onze website geven wij externe dienstverleners “Mijn webwinkel “opdracht tot het verwerken van de gegevens (bijv. verzending van de bestelling, software, computercentra). Waar nodig verwerken deze dienstverleners ook persoonsgegevens.
Je verwerkt de gegevens uitsluitend volgens onze instructies en bent tevens gebonden aan deze gegevensbeschermingsverklaring.

Beveiliging
Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieen gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.
De persoonsgegevens die door Hettykat of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via boven- staande software en zijn beveiligd met een wachtwoord.
Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Hettykat prive is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

Jouw rechten
Recht op inzage
01.Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Hettykat vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Hettykat. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.
02. Recht op rectificatie
Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectifieren door Hettykat.
03. Recht op overdracht
Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij Hettykat opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient Hettykat al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.
04. Recht op wissen van gegevens
Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Hettykat vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.
05. Recht op het indienen van een klacht
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Hettykat niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat. Dit kan via deze link.
06. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)
Wil jij niet dat Hettykat jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.
Het gebruik maken van deze rechten kan via hetty@hettykat.com  onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id- bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

Shopping cart

No items in shopping cart.
© 2016 - 2018 HettyKat | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore
This website uses cookies. Accept More information
What is a cookie ? A cookie is a small text file that is sent to your computer. When you visit a website Both this website and other parties may place cookies. What are cookies used for? This website uses cookies to improve . Ease of use and performance of the website Using cookies , we make sure to include that you do not always receive the same information when you visit our site or enter . Cookies make surfing the site so much more pleasant . There are different types of cookies . This website uses persistent cookies and session cookies. Permanent cookies : Allows the website can be set to your preferences. For example, to your consent to allow cookies to remember. As a result, you do not have to repeat so you save time and easily navigate through the online store . Your preferences Persistent cookies can be removed via the settings of your browser . Session cookies : Using a session cookie , we can see which parts of the website you have viewed this visit . We can therefore adapt to the surfing behavior of our visitors as possible. Webshop These cookies are automatically deleted when you close your browser . With the specific purpose of this Web site places cookies ? This web site places cookies for the following reasons : Shopping Cart ( functional cookie) : Remember what products are in your shopping cart. Without this cookie , you can order any products or in your shopping basket . Cookie selection ( functional cookie) : Remember that you have given to the placing of cookies our permission . How can I manage or delete cookies ? Generally, cookies can be managed , edited and deleted by your browser . More information on and off , and cookies can be found in the instructions and / or using the help function of your browser .